Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4036

A început amenajarea plajei de lîngă lacul „Valea Morilor” (VIDEO)

26 iun. 2015,, 10:45   Societate
4342 1
Началось обустройство пляжа у озера «Валя Морилор»
Foto: chisinau.md
Pe 24 iunie curent au început lucrările de amenajare a plajei din preajma lacului „Valea Morilor”, și asta chiar înainte de alegeri, fapt ce involuntar ne face să tratăm evenimentul drept o nouă acțiune electorală, informează NOI.md.

Potrivit șefului Întreprinderii Municipale „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, Eliferii Haruța, „se elimină tot pămîntul care este în plus, se aduce nisip cu prundiș și nisip curat și se amenajează plaja cu o lungime de aproximativ 200 de metri și lățimea de 15-20 de metri”.

Eliferii Haruța a declarat că pentru amenajare vor fi folosiți peste o mie de metri cubi de nisip cu prundiș și o mie de metri cubi de nisip curat. Pînă acum au fost amenajați în jur de 50 de metri de plajă.

Pentru reabilitarea și amenajarea plajei, din bugetul municipiului au fost alocați circa 800 de mii de lei. Lucrările vor fi încheiate aproximativ pe 10-15 iulie, în ciuda faptuluică sezonul de plajă a fost deschis la mijlocul lunii mai, adică cu o întîrziere de două luni. Se pare că pentru serviciile municipale vara a venit pe neașteptate.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?