Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Un candidat PLDM la funcția de primar susține că a fost bătut de un concurent electoral

25 iun. 2015,, 11:46   Societate
3589 1

Un candidat PLDM la funcția de primar susține că a fost bătut de un concurent electoral
Foto : unimedia.info

Candidatul PLDM la funcţia de primar al satului Racovăţ, raionul Soroca, Mihail Andrieş, susține că a fost bătut noaptea trecută de trei indivizi mascaţi. Atacatorii au dat buzna în locuința lui Andrieș și i-au aplecat mai multe lovituri, se arată într-un comunicat al formațiunii, notează NOI.md.

În urma atacului, liberal-democratul s-a ales cu mai multe leziuni corporale grave și a fost internat în secţia traumatologie a Spitalului Raional Soroca. Acesta a depus o plîngere la poliție, iar oamenii legii reușit să identifice suspecții.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții PLDM, atacul ar fi fost înfăptuit de candidatul la funcţia de primar din partea „Partidului Nostru”, Mihail Mitrofan, finul şi nepotul acestuia.

În urma incidentului, formațiunea a cerut Consiliului electoral de circumscripţie din satul Racovăţ să permită organelor de drept reţinerea candidatului din partea „Partidului Nostru”. Conducerea PLDM și-a exprimat speranța că răufăcătorii vor fi sancționați conform legii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?