X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Dodon, despre numirea Nataliei Gherman in functie de prim-ministru interimar: Ei nu mai stiu pe ce scenariu sa mai mearga

22 iun. 2015,, 14:08   Politică
7222 5

Додон о назначении Герман: «Они не знают, какой сценарий выбрать»
Foto: inprofunzime.md

Numirea Nataliei Gherman in functie de premier interimar este o decizie disperata. Partidele nu stiu pe scenariu sa mearga. Asta a declarat liderul PSRM despre decretul semnat de presedinte prin care o numeste pe Natalia Gherman prim-ministru interimar.

Igor DODON, LIDER PSRM: "Eu cred ca este o decizie absolut disperata, risc sa spun ca acest interimat o sa fie destul de lung. Va fi pana la Alegerile anticipate care cel mai probabil vor avea loc in toamna. Partea buna a acestei numiri este ca doamna Gherman este un profesionist, si face mai mult lucru si mai putinapolitica, iar partea proasta e ca nu va avea sustinerea majoritara si ca va juca jocurile oligarhilor. Partidul Socialistilor nu va sustine niciun candidat pentru aceasta functie in aceasta legislatura."

Natalia Gherman a fost numita in aceasta dimineata prim-ministru interimar dupa ce Chiril Gaburici si-a anuntat demisia acum doua saptamani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?