Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Partidul Patria îndeamnă locuitorii Chişinăului să voteze pentru candidatul PSRM

19 iun. 2015,, 16:00   Politică
4170 10
Patria призывает жителей Кишинева голосовать за Зинаиду Гречаную
Foto: rodina.md
Partidul Patria a îndemnat locuitorii Chişinăului să voteze pe 28 iunie, în turul doi al alegerilor, pentru candidatul Partidului Socialiştilor, Zinaida Greceanîi.

Preşedintele Partidului, Emil Ciobu, a spus vineri, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia "Infotag", că „28 iunie este ziua în care se va decide soarta Chişinăului”.

"În ultimii opt ani de administrare a capitalei de către liberalul Dorin Chirtoacă, oraşul nu doar că nu s-a dezvoltat, dar şi s-a transformat într-o gunoişte, unde resturile invadează străzile şi scuarurile, casele nu sînt încălzite, acoperişurile curg, se construiesc ilegal obiecte, nu se rezolvă problemele comunale", a menţionat liderul de partid.

Potrivit lui, "încă patru ani de asemenea distrugere Chişinăul nu va rezista".

"Consiliul Partidului Patria este convins că alegerile locale nu sînt loc pentru geopolitică. Oraşul are nevoie de stăpîn, de un manager eficient şi profesionist. Ne adresăm tuturor locuitorilor Chişinăului, indiferent de preferinţele politice: nu fiţi indiferenţi – noi vom locui în acest oraş. Pe 28 iunie trebuie să mergem la alegeri şi să votăm împotriva lui Dorin Chirtoacă, deoarece el deja a demonstrat că nu poate transforma Chişinăul într-o capitală europeană", a subliniat Ciobu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?