X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Un bal de absolvire de neuitat. Cât vor trebui să scoată din buzunare absolvenţii pentru marea petrecere

19 iun. 2015,, 13:00   Societate
3029 0

Подготовка к выпускному: родители морально готовятся расстаться с круглой суммой
Foto: allmoldova.com

Limuzine de lux, localuri elegante, rochii de seară și muzică live. Sunt doar câteva dintre elementele unui bal de absolvire de neuitat. Așa cum examenele de bacalaureat au ajuns la final, gândurile elevilor se îndreaptă tot mai mult spre marea petrecere de absolvire a liceului.

Pentru a avea un bal reușit, cei mai mulți dintre absolvenți aleg din timp localul potrivit. La restaurantele din Capitală, costul unui meniu complet pentru o persoană variază între 500 și 1000 de lei. Nici ţinuta nu este de neglijat şi necesită investiţii pe măsură.

Preţurile rochiilor de seară şi a costumelor pornesc de la 800 de lei și pot ajunge şi la câteva mii de lei. Cei care țin neapărat să închirieze și o limuzină pentru acest eveniment trebuie să știe că acest moft este destul de costisitor - cel puţin 100 de euro pentru o oră.

Iar pentru a imortaliza cele mai frumoase momente de la balul de absolvire, părinții vor trebui să achite minimum 150 de euro pentru servicii foto și video. Cei care vor să aibă parte de muzică live vor plăti, în medie, 350 de euro.

În acest an, absolvesc liceul peste 21 de mii de elevi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?