X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Compania aeriană Volotea va lansa cursa Chişinău-Verona

17 iun. 2015,, 16:15   Business
4917 2
Авиакомпания Volotea запускает рейс Кишинев-Верона
Foto: noi.md
Pe piaţa Moldovei a apărut o companie aeriană nouă – „Volotea”, care, începînd cu 18 decembrie 2015, va lansa o cursă de la Chişinău spre Verona (Italia), relatează NOI.md. Zborurile din capitala Moldovei spre Verona vor fi efectuate de două ori pe săptămînă în perioada sărbătorilor de Crăciun, iar ulterior vor fi reluate din aprilie 2016, la fel două curse pe săptămînă.

Directorul pentru Dezvoltare Internaţională al Companiei Volotea, Edo Friart, s-a arătat mulţumit de lansarea cursei noi de la Chişinău spre Verona, menţionînd că Compania este încîntată să adauge Moldova pe lista ţărilor deservite şi oraşul Chişinău în reţeaua ei de zboruri. Potrivit lui, capitala moldovenească are un potenţial enorm, de aceea, deschizînd noua reprezentanţă la Verona, Compania aeriană Volotea a decis să-şi iniţieze activitatea anume cu această destinaţie, dar totuşi va examina şi posibilitatea lansării altor curse cu plecare de la Chişinău.

La rîndul său, Petru Jardan, director al General al Companiei „Avia Invest”, care administrează Aeroportul Internaţional Chişinău, a menţionat că apariția unei noi companii aeriene pe piaţa aviatică a Moldovei reprezintă confirmarea atît a interesului pentru oraşul Chişinău, cît şi a eforturilor depuse de către Avia Invest în vederea satisfacerii necesităţilor pasagerilor care călătoresc de pe aeroportul din capitală. El şi-a exprimat speranţa pentru relaţii susţinute de parteneriat cu Compania aeriană Volotea, care vor contribui la dezvoltarea durabilă a noului operator aerian pe Aeroportul Chişinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?