Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Saakașvili: Ucraina va îndura 20 de ani de sărăcie

15 iun. 2015,, 11:30   Externe
7468 7

Foto: mignews.com

Mihail Saakașvili a spusconsideră că economia Ucrainei va atinge indicatorii epocii lui Ianukovici peste 20 de ani. Potrivit mass-media ucraineană, el a declarat acest lucru în cadrul unei sesiuni de strategie a regiunii Odesa. "Astăzi, Ucraina este cea mai săracă țară din Europa. Dacă declinul economic se va opri brusc și Ucraina va crește în fiecare an cu 4%, atunci vom ajunge la nivelul anului 2013 în 20 de ani. Doar două decenii mai tîrziu ne vom întoarce la indicatorii economici din epoca lui Ianukovici ", - a declarat fostul președinte al Georgiei, - transmite bfm.ru.

Economistul ucrainean Andrei Blinov a comentat această prognoză. Potrivit lui, există două estimări: întoarcerea la acei indicatori se poate întîmpla în trei ani. Conform alteia – cel puțin peste zece ani.

Saakașvili a mai spus că intenționează să reducă mai mult de 90% din personalul administrației de stat din Odesa. După cum a subliniat el, acum în structura numără 800 de persoane, iar în opinia sa, "avem nevoie de un maxim de 50 de oameni, pentru a funcționa eficient". "Vom selecta alte persoane", - a declarat noul guvernator al regiunii Odesa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?