X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4043

Leancă: Astăzi este ziua în care cetăţenii îşi pot lua ţara înapoi

14 iun. 2015,, 12:32   Politică
3324 1

Лянкэ: Сегодня граждане могут вернуть себе страну
Foto: protv.md

„Prin votul de astăzi mi-am luat înapoi votul dat pe 30 noiembrie, un vot pe care actuala guvernare l-a folosit în mod cinic, împotriva cetăţenilor Moldovei”, a declarat liderul blocului Platforma Populară Europeană, Iurie Leancă. Politicianul a precizat că și-a dat votul pentru revenirea pe calea europeană.

„Votul meu a fost mai mult decât unul pentru primar şi consilieri, a fost un vot pentru ieşirea din situaţia dramatică în care se află Moldova, o ţară intrată într-o criză politică şi socială profundă, fără guvern, fără majoritate parlamentară, fără perspective clare. Am votat pentru a reveni pe calea europeană, dar pentru asta trebuie să avem puterea necesară de a împiedica actuala coaliţie de la guvernare să poată face coaliţii de interese şi în plan local, aşa cum au făcut în Parlament”, a spus Leancă.

Potrivit lui Iurie Leancă, astăzi este ziua în care cetăţenii îşi pot lua ţara înapoi şi îi pot pedepsi pe cei care le-au furat votul proeuropean din 30 noiembrie. „Vom începe acest lucru din raioanele ţării şi vom finaliza cu eliminarea de la putere a corupţilor care au luat Moldova în captivitate”, a conchis Leancă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?