X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Usatîi a avertizat despre eventuale provocări și le-a solicitat activiștilor să nu îmbrace de 14 iunie maiouri cu simbolica partidului (VIDEO)

12 iun. 2015,, 17:05   Politică
4240 2
Усатый предупредил о провокациях и попросил активистов 14 июня не одевать майки с партийной символикой
Foto: ru1.md
În cadrul unei conferințe de presă, Renato Usatîi a comunicat că, potrivit informației parvenite din surse demne de încredere, în ziua alegerilor, în localitățile în care candidații „Partidului Nostru” pot cîștiga în primul tur sau vor trece în al doilea tur vor fi organizate provocări. Este vorba despre orașele Bălți, Rîșcani, Fălești, Glodeni, Cahul și altele. Se prevede că tineri îmbrăcați în maiouri cu simbolica „Partidului Nostru” vor împărți produse alimentare – orez, hrișcă, precum și ziare în care vor fi ascunși bani.

„Ei intenționează să procedeze în așa mod special, pentru a cere ulterior organizarea altor alegeri în legătură cu mituirea alegătorilor. În acest context, aș dori să mă adresez tuturor susținătorilor noștri din întreaga țară, inclusiv CEC-ului, Procuraturii, MAI-ului. Nu am nevoie să împart astăzi orez și bani pentru a cîștiga la Bălți din primul tur, este pur și simplu ridicol. Noi vom acumula în primul tur la Bălți cel puțin 60 la sută!”, a spus Usatîi, menționînd că „este sigur de propriile forțe, cu atît mai mult că există rezultatele sondajelor sociale în acest sens”.

Usatîi a declarat că în ziua alegerilor activiștii lui nu vor fi îmbrăcați în maiouri cu simbolica partidului, „iar persoanelor în maiouri cu simbolica de partid care vor împărți ceva trebuie să li se dea la moacă, iar mai bine să fie arestați, deoarece vor fi provocatori”.

De asemenea, liderul „Partidului Nostru” a menționat că el este îngrijorat de situația ce ține de expedierea în masă de către ÎS „Registru” a formei nr.9, așa-numitul buletin de identitate provizoriu, care i-ar permite unui singur om să opereze voturi multiple. „Astăzi «caruselul» este instrumentul de bază al actualei guvernări care îi permite să-și îmbunătățească poziția în raioane”, a conchis Usatîi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?