X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Ghimpu: Gaburici habar nu avea ce mizerie e această guvernare

12 iun. 2015,, 15:18   Politică
7778 10

Foto: noi.md

Demisia din proprie inițiativă a lui Chiril Gaburici este o încercare de a-și salva reputația. Asta a sugerat liderul PL, Mihai Ghimpu, comentînd demisia premierului în exercițiu, notează NOI.md.

„Sigur că este legat de declarația lui, de dosarul lui. Asta a fost o mișcare politică făcută cunoscînd că vor după alegeri să-l demită. Și a făcut un pas în așa fel, încît să iasă mai «curat». Cu toate că poate fi și altă variantă – el a înțeles în ce mizerie l-au pus. El habar nu avea ce mizerie e guvernarea aceasta, a Republicii Moldova. Cu cît mai departe de ei, cu atît mai bine și pentru noi, și pentru cetățeni”, a spus Ghimpu.

Liberalii au evitat să spună tranșant dacă vor face alianță cu PLDM și PD după alegerile locale. „Orice majoritate proeuropeană cu partidele discreditate din Parlament înseamnă continuarea falimentului. Vrem să vedem procuror independent agreat împreună cu Uniunea Europeană, vrem să vedem misiune pentru justiție și apoi discutăm despre alte lucruri. Pînă atunci Partidul Liberal are calea sa”, a spus, la rîndul său, Dorin Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?