Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Rusia ar putea anula embargoul asupra fructelor şi legumelor din Moldova

11 iun. 2015,, 17:12   Economie
3225 1

Россия может отменить эмбарго на ввоз молдавской сельхозпродукции
Foto: moldnews.md

Rusia ar putea anula embargoul asupra fructelor şi legumelor din Moldova în lunile august sau septembrie. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, în timpul unei întâlniri cu mai mulţi producători agricoli din raionul Criuleni.

"Sunt discuţii mult mai intense în ultimul timp. Chiar alaltăieri am avut o discuţie cu ambasadorul rus. Sper foarte mult mai spre toamnă, mai spre august, septembrie vom reuşi ceva, pentru că asta înseamnă două pieţe mari, cea a UE, care aţi reuşit să o resimţiţi şi revenind la piaţa rusă, asta înseamnă că va fi un an destul de bun" a spus Andrian Candu, discutând cu fermieri din Criuleni.

Şeful Legislativului a menţionat că a discutat această problemă cu preşedintele Dumei de Stat, Serghei Narîşkin, şi cu şeful Consiliului Federaţiei de la Moscova, Valentina Matvienko. Potrivit lui Candu, Moldova a demonstrat, după semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, că este un partener de încredere atât pentru importatorii din Occident, cât şi pentru cei din Est.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?