X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Chirtoacă este chemat la dezbateri la staţia de epurare

11 iun. 2015,, 11:45   Politică
3947 1

Киртоакэ приглашают на дебаты на «очистные»
Foto: moldnews.md

Actualul primar, vicepreşedintele PL, Dorin Chirtoacă, care optează pentru al treilea mandat de edil, este invitat la dezbateri electorale la staţia de epurare a apelor reziduale din Chişinău, unde promitea că va dispărea mirosul insuportabil. Invitaţia a fost făcută de candidatul la funcţia de primar din partea partidului „Casa noastră - Moldova” (Blocul Roşu), Grigore Petrenco.

„Patru ani în urmă, Chirtoacă spunea că la alegerile viitoare va fi gata să organizeze dezbateri electorale chiar la staţia de epurare a apelor reziduale, pentru că problema mirosului care sufocă întreg oraşul, va fi soluţionată până atunci. Au trecut patru ani… Rezultatele sunt cunoscute. Ele pot fi mirosite la propriu”, a scris pe reţele de socializare Grigore Petrenco.

Politicianul spune că acum o săptămână, „în direct la PRO TV l-a invitat pe Chirtoacă la dezbateri la staţia de epurare”. „Nu a urmat vreun răspuns. Dar, prin tragere la sorţi, s-a decis că vom participa împreună, dar nu la staţia de epurare, ci în studioul Mariei Levcenco (Realitatea TV). Dacă Maria Levcenco nu are nimic împotrivă, propun transferarea dezbaterilor la staţia de epurare a apelor reziduale”, a mai menţionat candidatul la funcţia de primar al capitalei.

Dezbaterile electorale între candidatul la funcţia de primar al capitalei din partea partidului „Casa noastră - Moldova” (Blocul Roşu), Grigore Petrenco şi actualul primar al capitalei, candidat PL la cel de-al treilea mandat, Dorin Chirtoacă vor avea loc joi, 11 iunie, la ora 20.00 la postul Realitatea TV.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?