X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Procuratura și CNA au efectuat percheziții la primăria capitalei

10 iun. 2015,, 13:10   Societate
3719 0

Foto: mpinteractiv.ro

Cele peste 400 de hotărîri ale Consiliului Municipal Chișinău privind înstrăinarea a zeci de hectare de terenuri au intrat în vizorul Procuraturii Generale și Centrului Național Anticorupție. Oamenii legii au descins în această dimineață la sediul Primăriei pentru a confisca setul de documente adoptate la ultima ședință a CMC, informează NOI.md.

Anunțul a fost făcut de consilierul municipal Oleg Cernei. „La momentul actual este investigat tot ce e legat de activitatea consilierilor la ultima ședință a CMC. E vorba de aprobarea celor 480 de proiecte funciare. Reprezentanții PG ridică toate deciziile adoptate la ultima ședință. Și CNA s-a autosesizat, la demersurile mele, în urma acestui caz și urmează să verifice legalitatea proiectelor de hotărîri”, a spus Cernei .

Precizăm că la ultima ședința a Consiliului Municipal Chișinău din 19 mai curent, aleșii locali au votat peste 400 de chestiuni de ordin funciar ce se referă la atribuirea a peste 26 de hectare de terenuri din capitală, unor persoane fizice sau juridice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?