X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

O delegaţie a Parlamentului Moldovei participă la conferinţa parlamentară din Paris

5 iun. 2015,, 10:45   Politică
2106 0
Делегация парламента Молдовы - в Париже
Foto: christianpost.com
Delegaţia Parlamentului Moldovei participă la Conferinţa parlamentară "Implementarea dreptului la alegeri libere: provocările aplicării legislaţiei electorale şi respectarea standardelor Consiliului Europei", care se desfăşoară la Paris. Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la Serviciul de presă al Parlamentului, conferinţa este organizată de Consiliul Europei în cadrul Programului comun UE-CoE pentru Parteneriatul Estic, în cooperare cu Adunarea Naţională a Franţei şi Comisia de la Veneţia.

Conform comunicatului, la conferinţă participă deputaţi din statele Parteneriatului Estic: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova şi Ucraina. Din delegaţia Moldovei fac parte vicepreşedintele Parlamentului Liliana Palihovici, Şeful Delegaţiei Parlamentului Republicii Moldova la APCE, Bogdan Ţîrdea, deputatul comunist Igor Vremea.

În cadrul conferinţei participanţii la forum se vor întruni cu reprezentanţii administraţiilor electorale, organizaţiilor nonguvernamentale implicate în alegeri, precum şi cu experţi ai Comisiei de la Veneţia, Consiliului Europei şi altor organizaţii internaţionale relevante.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?