Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Fabricii „Kvint” i-a fost prelungită licența: producția nu va fi stopată!

1 iun. 2015,, 18:15   Economie
3547 1

Fabricii „Kvint” i-a fost prelungită licența: producția nu va fi stopată!
Foto: pbase.com

Licenţele întreprinderii „Kvint” pentru import, fabricare, păstrare şi comercializare angro a producţiei alcoolice au fost prelungite cu trei luni. Decizia a fost luată în urma consultărilor desfășurate la Guvern, informează NOI.md.

În termenul alocat suplimentar urmează a fi îndeplinite procedurile de obţinere a licenţelor pe termen deplin, conform noilor criterii aplicate tuturor operatorilor în domeniu din Republica Moldova şi ţinînd cont de specificul situaţiei în regiunea transnistreană.

Decizia autorităţilor confirmă poziţia exprimată în cadrul întîlnirii reprezentanţilor politici în procesul de reglementare a conflictului transnistrean de la Chişinău şi Tiraspol, se arată într-o notă informativă a Biroului pentru Reintegrare.

Partea moldovenească s-a arătat atunci deschisă pentru a sprijini activitatea agenţilor economici transnistreni din domeniul producţiei alcoolice în condiţiile în care acestea acceptă regulile comune pentru toţi producătorii. Beneficiarul licenţelor şi-a confirmat, la rîndul său, angajamentul de a îndeplini cerinţele respective.

Autoritățile atenționează și alți importatori, producători şi comercianţi de producţie alcoolică, asupra necesităţii de a se adapta la noile cerinţe şi reglementări în domeniu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?