Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

O nouă colectare a deșeurilor electronice în Chișinău

29 mai. 2015,, 08:45   Societate
3872 0

Foto: kissfm.ro

Sîmbătă, 30 mai, cu începe de la ora 10.00 pînă la 15.00, la intrarea în Parcul Eroilor căzuți în războiul din Afganistan va fi organizată o nouă acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice în campania „e-Reciclare”.

Toți locuitorii capitalei vor avea șansa să scape de lucrurile electronice și electrice vechi, stricate care țineau un loc în casă, transmițîndu-le la reciclat, cu titlul gratuit, în schimbul cărora vor primi mici cadouri din partea organizatorilor.

Printre echipamentele care pot fi aduse se numără fierul de călcat, televizoare, tastaturi, jucări, aspiratoare și alte echipamente de uz casnic sau larg consum ce funcționează pe bază de energie electrică sau baterii.

Această acțiune face parte din programul de evenimente desfășurate în cadrul proiectului e-Reciclare, organizat de către Primăria municipiului Chișinău în parteneriat cu RecWaste SRL – agent economic autorizat pentru gestionarea deșeurilor electronice. Proiectul are drept scop crearea unui sistem de colectare a deșeurilor electrice de la locuitorii capitalei, agenți economici, instituții de stat, etc.

Pe parcursul următoarelor luni astfel de acțiuni vor fi organizate în fiecare sector al orașului conform următorului program:

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?