X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

FOOD & DRINKS: Expoziţie internaţională specializată de produse alimentare şi materii prime pentru producerea acestora, ediţia a XXII-a ©

19 mai. 2015,, 12:10   Business
5127 1
FOOD & DRINKS: XXII-я международная специализированная выставка продовольственных товаров и сырья для их производства
Foto: moldexpo.md

FOOD & DRINKS

EXPOZIŢIE INTERNAŢIONALĂ SPECIALIZATĂ DE PRODUSE ALIMENTARE ŞI MATERII PRIME PENTRU PRODUCEREA ACESTORA, EDIŢIA A XXII-A

FOOD TECHNOLOGY

EXPOZIŢIE INTERNAŢIONALĂ SPECIALIZATĂ DE ECHIPAMENTE ŞI TEHNOLOGII PENTRU PRODUCEREA ŞI PROCESAREA PRODUSELOR ALIMENTARE, EDIŢIA A XXII-A

PACKAGING. DEPOT

EXPOZIŢIE INTERNAŢIONALĂ SPECIALIZATĂ DE AMBALAJE, MATERIALE, TEHNOLOGII ŞI UTILAJE PENTRU PRODUCEREA ACESTORA, EDIŢIA A XX-A

COMUNICAT DE PRESĂ
20 – 24 mai 2015


Pe scurt despre expoziţii:

Denumire: FOOD & DRINKS

Expoziţie internaţională specializată de produse alimentare şi materii prime pentru
producerea acestora, ediţia a XXII-a
(20 – 24 mai 2015)

FOOD TECHNOLOGY

Expoziţie internaţională specializată de echipamente şi tehnologii pentru procesarea
produselor alimentare, ediţia a XXII-a
(20 – 23 mai2015)

PACKAGING. DEPOT

Expoziţie internaţională specializată de ambalaje, material, tehnologii şi utilaje pentru
procesarea acestora, ediţia a XX-a
(20 – 23 mai2015)

Оrganizator: CIE "Moldexpo" S.А.

Со-organizator: Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova

Suport media: ediţii: InfoALIMENT, Infomediu Europa, Просто & Вкусно; Makler, Панорама, Молдавские Ведомости, Tруд7.Moldova, Аргументы и факты в Молдове, Economist, Vocea poporului

Parteneri web: Infomediu.eu, GoodsMatrix.ru, Ochre-media.com, Oborud.info, HoReCa.ru; AllMoldova.com, Moldova-today.com, Adme.md, Pan.md, Kp.md, Vedomosti.md, Noi.md, Mybusiness.md, 7 days.md, Biznes.md, 3333.md, Play.md, Point.md, Forum.md, Numbers.md, Madein.md, Locals.md.

Locul desfăşurării: Pavilionul central, pavilionul nr.2 şi spaţiile în aer liber ale CIE Moldexpo

Suprafaţa (brută): circa 5000 m.p.

Participanţi: circa 120 de companii din Moldova, Belarus, Italia, Polonia, Rusia, România, Ucraina, Franţa

Programul de afaceri: Seminare,prezentări,master-classuri, întâlniri de afaceri, activităţi informativ-consultative

Concursul preferințelor consumatorilor: «Cea mai gustoasă pâine»

Activitate specială: Proiectul social“Food&Dreams – Vedetele gătesc pentru tine”

Programul buyer: Întâlniri programate între expozanţi şi buyeri - reprezentanți ai reţelelor comerciale, angrosiști, producători și distribuitori etc.

Paginile web ale expoziţiilor:

www.food-drinks.moldexpo.md;


www.food-technology.moldexpo.md;

www.packaging-depot.moldexpo.md


«FOOD & DRINKS», «FOOD TECHNOLOGY», «PACKAGING. DEPOT»

Producători, furnizori şi comercianţi cu amănuntul – e timpul pentru soluții progresive comune pentru a consolida poziția pe piața produselor alimentare

Între 20 şi24 mai2015 la CIEMoldexpo se vor desfăşura trei expoziţii FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY ŞIPACKAGING. DEPOT, aflate la cea de-a 22-a ediţie, şi PACKAGING. DEPOT, ediţia a 20-a.

Aceste trei evenimente expoziţionale importante vor prezenta tendinţele-cheie ale sectoarelor de referinţă:

  • produse alimentare şi materii prime pentru producerea acestora;
  • echipamente şi tehnologii pentru industria alimentară şi de prelucrare;
  • ambalaje, materiale, tehnologii şi utilaje pentru producerea acestora.
Creând condiții favorabile pentru un dialog profesional, expoziţiile apropie sectorul de afaceri de realităţile pieţei, contribuind, astfel, la descoperirea unor noi modalități de cooperare și punere în aplicare a proiectelor promițătoare. Accentul evenimentelor din acest an este pus pe eficiența afacerii în condițiile actuale de pe piață.

Expozițiiile vor prezenta cele mai avansate tehnologii şi produse de calitate pentru a ridica nivelul producției interne, precum și de a stabili relaţii de afaceri mutual avantajoase dintre reprezentanții businessului din Moldova și din străinătate.

«FOOD & DRINKS» - hrană pentru minte pentru experții din industria alimentară

Pe parcursul celor peste două decenii, expoziția a căpătat o bine-meritata reputaţie în rândul profesioniştilor din industria de profil. Expoziția adună în mod tradițional producători renumiţi autohtoni și străini de produse alimentare și băuturi, fiindimportantă prinpromovarea competitivității întreprinderilor autohtone, ceea ce este apreciabil în contextul penetrării de către producătorii moldoveni a pieţelor europene. Participanții vor avea posibilitatea de a comunica direct cu potenţiali clienţi şi parteneri, de a prezenta produse noi, de a se familiariza cu cele mai recente tendințe de dezvoltare a pieței produselor alimentare.

«FOOD & DRINKS» - e prestigios să participi la acest eveniment

«FOOD & DRINKS» 2015 se va defăşura înpavilionul nr.2 al CIE«Moldexpo». Producători şi distribuitori din Moldova, Belarus, România şi Ucraina vor oferipeste 100 de branduri alimentare noi, dar şi mărci populare,ingrediente pentru producerea acestora. Expoziția va prezenta principalele componente ale segmentelor pieței produselor alimentare. Vizitatorii vor avea parte de premiere interesante în toate saloanele expoziției:

- Carne și produse din carne;

- Produse lactate și brânzeturi;

- Peste, fructe de mare și pește conservat;

- Ceai, cafea și băuturi alcoolice;

- Produse de panificaţie şi patiserie;

- Uleiuri. Condimente;

- Produse conservate;

- Produse semifabricate și congelate;

- Cereale pentru micul dejun, fructe uscate


Food Technology 2015 tehnologiile moderne sunt baza unei alimentaţii sănătoase

FOOD TECHNOLOGY este unicul în Moldova eveniment expoziţional dedicat tehnologiilor şi echipamentelor pentru industria alimentară.Expoziţia va ocupa pavilionul central al CIE Moldexpo. Printre participanţi se vor regăsi producători şi distribuitori din Moldova, Italia,Ucraina,România şi Franţa care vor oferi:

- linii şi echipamente pentru prelucrarea cărnii, produselor lactate, legumelor şi fructelor;

- utilaje pentru industria de panificare şi patiserie;

-echipamente de refrigerare (depozite şi camere frigorifice, agenţi frigorifici, compresoare etanşe etc.) pentru unităţile de producţie şi comerciale;

- utilaje profesionale pentru magazine, restaurante, baruri şi cafenele, echipamente de citire şi procesare a codurilor de bare, echipamente POS, dispozitive de marcare etc.

- echipamente de cântărire – cântare de platforme, comerciale, auto, cântare de macara, precum şi echipamente pentru managementul depozitelor - încărcătoare auto, stivuitoare, vagonete hidraulice, sisteme industriale de rafturi etc.

- softuri pentru automatizarea proceselor de administrare a unităţilor comerciale şi de catering.

Echipamentele expuse vor fi puse în funcţiune în cadrul unor numeroase prezentări şi master-classuri. La standuri vor fi preparate diverse bucate demonstrându-se, astfel, posibilităţile tehnicii expuse. Toate preparatele vor fi oferite vizitatorilor pentru degustare.

Packaging.Depot 2015 – ambalează bine

Packaging.Depot este unica expozitie în Moldova de ambalaje, materiale și echipamente pentru producerea acestora - este locul perfect de întâlnire cu potențiali parteneri și organizarea de negocieri de afaceri între producători și furnizori de tehnologii, echipamente, ambalaje și producători de produse alimentare, procesatori de produse agricole, reprezentanți ai societăților comerciale și vânzătorilor cu amănuntul de produse alimentare.

În cadrul expoziției Packaging.Depot 2015 producători și furnizori din Republica Moldova, Ucraina, Rusia, România și Polonia vor prezenta ciclul tehnologic complet de producere a ambalajelor.

Producători din Moldova şi Polonia vor prezenta materii prime și produse semifinite pentru producerea de ambalaje şi recipiente.

O parte semnificativă a expoziției din acest an va fi dedicată echipamentelor pentru producerea de ambalaje. Expozanții vor prezenta echipamente pentru fabricarea ambalajelor din polimeri, echipamente și tehnologii pentru producerea și aplicarea etichetelor pe ambalaje, utilaje pentru ambalare termică etc.

Cea mai extinsă parte a expoziției va prezenta produse finite de ambalare. Producătorii moldoveni și români vor prezenta ambalaje flexibile pentru produse alimentare şi nealimentare, ambalaje de hârtie, autoadezivi, etichete, ambalaje de plastic etc. Producători din Ucraina și Rusia vor etala recipienţi de sticlă, ambalaje de carton pentru produse alimentare, textile și din industria chimică. Producătorii polonezi vor prezenta ambalaje flexibile din polietilenă și hârtie.

Printre participanți - Camera poloneză de ambalaje, care este reprezentată de mai mult de 100 de producători polonezi de ambalaje, materiale, mașini și echipamente de ambalare.

Programul de afaceri:

Activitățile-cheie ale programului:

- Seminare: Tehnologii inovative de fabricare a produselor alimentare funcționale autohtone.

(Organizatori: Institutul Științifico-Practic de Horticultură și Tehnologii Alimentare; Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare).

- «Tehnologie eficientă de procesare primară a laptelui»

- «Utilizarea chlorellei vulgaris în zootehnie în calitate de aditiv biologic eficient».

(Organizatori:Institutul Științifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie și Medicină Veterinară; Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare).

- «Indicațiile geografice – mijloace eficiente pentru valorificarea produselor autohtone»,

(Organizator:Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală (AGEPI));

- «Oportunități oferite de noile certificari solicitate in industria alimentară».

(Organizator: "RINA SIMTEX Organismul de Certificare" SRL)

- Prezentarea Regulamentului cu privire la modul de repartizare a mijloacelor fondului de subvenționare a producătorilor agricoli pentru anul 2015. (Organizatori: Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură; Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare).

În premieră Ministerul Economiei al Germaniei şi Confederația Națională a Patronatului Republicii Moldova vor organiza întâlniri de afaceri: „Rețea de colaborare moldo – germană”.

În fiecare zi de lucru a expoziţiei, pentru vizitatori vor fi organizate:

· Master-classuri „Coptura franceză”

· Prezentarea procesului tehnologic de coacere a produselor de patiserie congelate

· Platforma de prezentare "Clinica Ambalajului”

· Activităţi de consultanţă în domeniul proprietăţii intelectuale


Evenimente speciale:

Proiectul social Food&Dreams – Vedetele gătesc pentru tine!

În cadrul expoziției, pentru prima dată, CIE Moldexpo împreună cu CCF Moldova, Teleradio-Moldova, TVC21 și RTR organizează un proiect social Food & Dreams. În pavilionul MOLDEXPO stelele show-businessului vor pregăti bucate, care vor fi vândute vizitatorilor. Veniturile vor ajunge la familiile nevoiaşe.

Programul buyer:

Pentru a spori eficienţa participării și vizitării expozițiilor pentru prima dată în acest an este aplicat programul de organizare a intâlnirilor de afaceri. Pe parcursul expoziției companiile participante vor avea întâlniri de afaceri cu cumpărătorii-ţintă - reprezentanți ai reţelelor de vânzare cu amănuntul, angrosiști, producători, distribuitori.

Vă aşteptăm la expoziţii!

Inaugurare oficială va avea loc la20 мai2015, ora 11.00 în faţa pavilionului nr.2 al CIE MOLDEXPO
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?