Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Boala de care suferă Șor

11 mai. 2015,, 17:45   Societate
8533 7
Foto: noi.md
După ce NOI.md a publicat informația despre faptul că examinarea solicitării privind schimbarea măsurii de reprimare a omului de afaceri Ilan Șor a fost amînată din cauza bolii acestuia, la redacția noastră a sunat secretarul de presă al businessmanului, Natalia Cheptene, care a relatat despre boala lui și a comentat situația creată: „Lui Ilan Șor i-a crescut puternic tensiunea arterială. Medicii spun că aceasta este o reacție la stresul suportat”, a menționat Natalia Cheptene.

Referindu-se la termenul pentru care a fost amînată examinarea cererii de schimbare a măsurii de reprimare, Natalia Cheptene ne-a recomandat să ne adresăm la procuratură sau instanța de judecată: „Nu doresc să vă induc în eroare”, a spus Cheptene.

Amintim că ședința Curții de Apel la care urma să fie examinată cererea procuraturii cu privire la anularea deciziei Judecătoriei sectorului Buiucani, care a ales pentru Ilan Șor arestul la domiciliu și plasarea acestuia după gratii pe un termen de 30 de zile, trebuia să aibă loc luni, la ora 13.00. Ședința a fost anulată după ce avocații lui Șor au prezentat documente care confirmă boala omului de afaceri.

Comentînd sarcina de a înăspri controlul asupra locuinței lui Ilan Șor, pe care a pus-o premierul Chiril Gaburici, aflînd din presă că businessmanul ar putea fugi, Natalia Cheptene a menționat următoarele: „Este foarte straniu să auzi asemenea declarații. Posibil că mă repet, însă, după cum a menționat și Ilan Șor în comunicatul de presă emis după înaintarea acuzației, el nu vede niciun motiv pentru a fi plasat în arest. Prin acțiunile sale Ilan Șor nu a oferit niciun motiv să se creadă că el ar putea părăsi țara sau că s-ar eschiva de la anchetă. De aceea, din punct de vedere juridic, nu există motive pentru înăsprirea măsurii de reprimare”, a subliniat Natalia Cheptene.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?