Transnistria stiri: 1439
Preşedintele stiri: 4049

Lucrările de salubrizare a parcurilor din capitală sînt în toi (VIDEO)

11 mai. 2015,, 15:55   Societate
2815 0

В разгаре уборка столичных парков
Foto: noi.md

Întreprinderea Municipală „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” desfășoară o serie de lucrări de salubrizare prin zonele verzi ale Chișinăului pentru a crea condiții cît mai bune celor ce doresc să se plimbe prin aceste zone ale orașului, informează NOI.md.

Potrivit șefului Asociației, Eliferii Haruța, pe parcursul săptămînii trecute au fost efectuate lucrări de evacuare a gunoiului menajer din scuarurile și parcurile municipale. „S-au îndeplinit lucrări de vopsire a băncilor și urnelor: 1294 de bănci și 1590 de urne. În toi sînt plantările de flori anuale, circa 40 de mii. Totodată, pînă în prezent au fost cosite 200 de hectare de teren. În zonele de odihnă se pregătesc cabinele de duș, cabinele de schimb, are loc reparația băncilor. Pregătirile vor dura pînă pe 26 mai”, a specificat Haruța.

„Revin cu sarcina pe care am pus-o în fața dumneavoastră, și anume de prevăzut pe viitor un alt standard pentru mobilierul urban din spațiile verzi, inclusiv coșurile de gunoi, locurile de amplasare și numărul platourilor de evacuare, în așa fel încît să crească capacitatea de acumulare”, a menționat Dorin Chirtoacă.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?