Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Doar la bancomatele Moldindconbank clienţii pot extrage banii fără card! ©

6 mai. 2015,, 10:15   Societate
7810 0

Pe data de 04.05.2015, în premieră pentru Republica Moldova, BC „Moldindconbank” S.A. a lansat serviciul „Cash by Code”, care permite retragerea numerarului la bancomatele Băncii fără introducerea cardului.

Cu noul serviciu, clienţii BC „Moldindconbank” S.A. pot oferi unei persoane posibilitatea de a retrage de pe contul personal o anumită sumă de bani în numerar direct la bancomat fără a utiliza un card sau un cont bancar.

Astfel, rudele, prietenii sau orice persoană de încredere poate beneficia rapid de mijloace băneşti direct din contul dvs., fără deplasare şi cheltuieli suplimentare.

Pentru a beneficia de acest serviciu sunt necesari următorii paşi:

✓ Selectaţi opţiunea „Cash by Code” şi introduceți cardul în bancomat;

✓ Culegeţi suma de bani, selectaţi valuta şi indicaţi numărul telefonului mobil al Beneficiarului (persoana de încredere care urmează să retragă banii);

✓ Sistemul automat generează codul de acces compus din două părţi, prima parte – va fi tipărită pe chitanţă la bancomat, a doua parte – va fi expediată beneficiarului prin SMS;

✓ Deţinătorul de card urmează să comunice beneficiarului prima parte a codului imprimat pe chitanţă;

✓ Pentru a obţine banii fără card, Beneficiarul urmează să se apropie la cel mai apropiat bancomat Moldindconbank (la care este disponibilă valuta selectată), să introducă ambele părţi ale codului (prima şi a doua parte în consecutivitatea corespunzătoare), suma şi valuta așteptată.

Serviciul „Cash by Code” este accesibil instantaneu în trei valute (MDL / USD / EUR), la un preţ de numai 1 MDL*, iar codul este valabil 24 de ore din momentul generării.

Lider la capitolul implementării serviciilor bancare la bancomate, BC „Moldindconbank” S.A. oferă clienţilor săi o gamă largă de posibilităţi unice de utilizare a cardului bancar fără a apela la ghişeele Băncii, printre care:

➢ Eliberarea la bancomate a valutei străine (USD, EUR), inclusiv pentru clienţii altor bănci care deţin carduri Visa sau MasterCard;

➢ Alimentarea contului cu numerar la bancomatele CASH-IN în orice valută la alegere MDL, USD sau EUR, cu pînă la 50 bancnote la o singură alimentare. Serviciul este disponibil absolut gratis în orice timp al zilei (24/24);

➢ Abonarea prin intermediul bancomatelor la serviciul SMS-notificări;

Modificarea la bancomate a PIN-codului cardurilor dotate cu cip;

➢ Transferarea banilor între carduri direct la bancomate utilizînd serviciul P2P.

Serviciile respective oferă clienţilor BC „Moldindconbank” S.A. mai multă flexibilitate şi oportunităţi noi, inclusiv efectuarea operaţiunilor de schimb valutar 24/24 direct la bancomatele CASH-IN, conform ratelor indicate pe saitul băncii www.micb.md.

Accesaţi pe site-ul www.micb.md lista bancomatelor CASH-IN şi harta amplasării acestora.

De menţionat, că strategia Moldindconbank prevede şi în continuare dezvoltarea infrastructurii deservirii la distanţă şi lansarea a mai multor bancomate dotate cu funcţia CASH-IN.

La ora actuală, BC „Moldindconbank” S.A. dispune de una din cele mai mari şi dezvoltate reţele de bancomate din Moldova - cu 170 unităţi amplasate pe întregul teritoriu al ţării.

Informaţia detaliată despre tarifele şi avantajele cardurilor BC „Moldindconbank” S.A. poate fi accesată pe pagina www.micb.md ori apelând la numărul de tel. 022 54-89-40 (Serviciul suport 24/24).

* Tarifele şi limitele se aplică în conformitate cu Tarifele şi Limitele referitoare la deservirea cardurilor bancare emise de BC „Moldindconbank” S.A.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?