Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Chirtoacă despre problema tarabelor: Unde dai și unde crapă (VIDEO)

4 mai. 2015,, 14:45   Societate
3066 0

Chirtoacă despre problema tarabelor: Unde dai și unde crapă
Foto: noi.md

Potrivit șefului adjunct al Direcției comerț a primăriei capitalei, Valentina Constantinov, pînă în prezent au fost depuse 70 de cereri de autorizare a teraselor pe timp de vară în capitală. Trei dintre acestea au fost respinse pentru că nu corespund cerințelor, iar în rest se lucrează împreună cu arhitecții de sector la fața locului, informează NOI.md.

Procedura ce ține de autorizarea teraselor, potrivit Valentinei Constantinov, decurge în regim normal. Cu toate acestea, primarul capitalei s-a arătat total nemulțumit de o nouă problemă apărută în capitală, și anume „tarabele mobile”.

„La noi este o vorbă – «unde dai și unde crapă»… Dacă am limitat apariția gheretelor pe raza municipiului Chișinău, a apărut o nouă tendință cu tonete și tarabe mobile”, a declarat Dorin Chirtoacă în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor Primăriei.

„Tarabe mobile – adică mașinuțe mai mari decît gheretele și care nici nu mai trec prin Direcția comerț la capitolul autorizare! S-a inundat orașul de fel de fel de mașinuțe care vînd ce vrei și ce nu vrei, în special cafea și alte băuturi. Pînă acum erau frigidere și mese, acum, în loc de mese, sînt mașini”, afirmă primarul capitalei.
Pretorii de sector declară că în majoritatea cazurilor este vorba de comerț neautorizat și că vor investiga aceste cazuri pentru a găsi o soluție a acestei probleme.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?