X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Liberalii vor lupta în campania electorală împotriva tuturor oponenţilor

4 mai. 2015,, 14:15   Politică
3583 5
Либералы: на местных выборах мы - против всех
Foto: newsmoldova.md
Partidul Liberal (PL) a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale generale, care va fi orientată împotriva tuturor: PSRM, PCRM, PLDM şi PDM. Anunțul a fost făcut duminică de către primarul în exerciţiu şi prim-vicepreşedintele PL, Dorin Chirtoacă, informează agenţia "Infotag".

Primarul a spus că "toţi politicienii care au jefuit poporul în ultimii ani trebuie să stea după gratii, nu să conducă ţara".

"La guvernare trebuie să fie oameni, iar hoţii să stea la închisoare. Ca şi 10 ani în urmă, cetăţenii sînt în faţa unei alegeri – să voteze pentru noi sau pentru altcineva. Noi sîntem pentru oameni, iar ei pentru ceea ce îi uneşte – furturi şi fărădelegi. Să fi fost în viaţă Ştefan cel Mare, pur şi simplu le-ar fi tăiat capul", a spus Chirtoacă.

Potrivit lui, opoziţia de stînga, în persoana PSRM şi PCRM, precum şi guvernul minoritar (PLDM-PDM) se consideră eroi.

"Dar nu au făcut nimic pentru Chişinău. Doar au instigat oamenii la ură faţă de autorităţile municipale. Din 2007 nici un guvern nu a dat Chişinăului vreun leu. Nu le pasă de Chişinău. Ei spun că iubesc Moldova? Lucrurile trebuie corectate, ei spun că iubesc să fure Moldova", a spus Chirtoacă.

În discursul său, el le-a acordat o atenție specială socialiştilor Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi, "care, în funcţiile de ministru al Economiei şi, respectiv, premier, au vîndut proprietatea publică pentru bănuţi".

"Ei se poziţionează ca Vladimir Lenin şi Nadejda Krupskaia, dar în realitate sînt Ostap Bender şi Kisa Vorobianinov (personaje din romanul "12 scaune" - "I"). Locul lor este la dubă", a spus Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?