Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Guvernul mizează pe sprijinul presei în realizarea reformelor europene

4 mai. 2015,, 13:45   Societate
2509 3
Правительство готово создать условия для свободы прессы
Foto: gov.md
Guvernul Moldovei vede în mass-media un partener şi este gata să contribuie la crearea condiţiilor pentru ca ea să funcţioneze în libertate şi fără constrîngeri, se menționează în mesajul prim-ministrului Chiril Gaburici cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, informează agenţia "Infotag".

„Prin cuvîntul său, scris sau rostit, prin imaginile descrise sau transmise, presa ne va susţine în finalizarea reformelor europene începute”, se arată convins premierul.

"Critica din partea jurnaliştilor ne ajută să corectăm erorile, să fim mai buni, mai profesionişti, iar mesajele de încurajare ne inspiră la noi acţiuni în numele bunăstării poporului nostru. Susţinem profesioniştii din mass-media care îşi fac meseria cu demnitate şi sînt conştienţi de responsabilitatea ce le revine – informarea corectă şi echidistantă a oamenilor", se spune în mesaj.

Premierul a menţionat că Moldova "depune eforturi consolidate pentru avansarea pe drumul european, spre o societate unită şi transparentă, în care valorile democratice să fie dominante", amintind că "nici o democraţie însă nu a reuşit să învingă fără sprijinul şi susţinerea instituţiilor mass-media".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?