X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Partidul Popular și-a prezentat candidatul la șefia Primăriei Chișinău

4 mai. 2015,, 11:05   Politică
4251 1

Foto: noi.md

Pretorul sectorului Rîșcani al capitalei, Mihai Cîrlig, este candidatul Partidului Popular din Moldova (PPRM) la funcția de primar al capitalei. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unui briefing de liderul formațiunii, Alexandru Oleinic, informează NOI.md.

Potrivit lui Oleinic, candidatura lui Cîrlig a fost propusă de organizația teritorială a PPRM din sectorul Rîșcani al capitalei. „Echipa PPRM a făcut o analiză serioasă în toate sectoarele și suburbiile orașului. Rezultatul sondajului efectuat a fost o surpriză pentru toți. Mihai Cîrlig este omul care a demonstrat prin fapte că în capitală se poate face ceva frumos. Sectorul Rîșcani e unul european, cu parcuri și locuri de joacă pentru copii, cu biblioteci publice”, a precizat Oleinic.

Liderul PPRM a ținut să precizeze obiectivul strategic al formațiunii sale în aceste alegeri va fi susținerea schimbărilor reale, indiferent de apartenența politică. „PPRM nu este influențat de moda politică. Noi niciodată nu am dezbinat societatea în baza vectorului de politică externă, noi niciodată nu am chemat isteric pentru Moscova sau Bruxelles”, a spus Oleinic.

Precizăm că Mihai Cîrlig este de profesie medic și activează de opt ani în domeniul administrației publice locale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?