X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Serviciul Fiscal de Stat a lansat serviciul electronic de diseminare a mesajelor

30 apr. 2015,, 16:00   Economie
3662 1
Государственная налоговая служба запустила электронную услугу - "Рассылка"
Foto: capital.market.md
Serviciul Fiscal de Stat a lansat un nou serviciu electronic informaţional pentru contribuabili – diseminarea mesajelor.

Potrivit agenţiei "Infotag", şeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat (IFPS), Ion Prisăcaru, a spus joi, într-o conferinţă de presă, că Serviciul va simplifica accesul la informaţie şi procesul de interacţiune a contribuabililor cu Serviciul Fiscal.

"Diseminarea mesajelor va avertiza despre neachitarea unor sume la buget, despre o eventuală eroare comisă în declaraţie, posibilitatea de a schimba eroarea, modificări la legislaţie, va informa despre evenimente din sfera fiscală", a menţionat el.

Potrivit şefului IFPS, serviciul este oferit gratis şi orice doritor va putea să se aboneze pe o anumită perioadă pentru primirea informaţiei.

Administratorul Întreprinderii de Stat "Fiscservinform", Vitalie Coceban, a spus că diseminarea mesajelor este un serviciu nou pentru toate autorităţile din Moldova şi are menirea să fortifice contactul dintre contribuabil şi autorităţile fiscale.

Conform datelor "Fiscservinform", serviciul are deja circa 5 mii de abonaţi, dintre care 2514 sînt autorităţi publice, 2201 – persoane juridice şi 76 – persoane fizice.

Bugetul elaborării serviciului este de circa 200 de mii de lei din mijloacele IFPS.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?