X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Candidatul „Partidului Nostru” s-a lansat în campania electorală

29 apr. 2015,, 12:00   Politică
3674 4

Candidatul „Partidului Nostru” s-a lansat în campania electorală
Foto: moldova.org

Ilian Cașu, candidatul partidului condus de Renato Usatîi, s-a lansat astăzi în cursa electorală pentru funcția de primar al capitalei. Potrivit lui Cașu, sloganul „Partidului Nostru” în această campanie va fi „Voi decideți, noi facem!”, notează NOI.md.

„Toți cei care au fost la guvernare atît la nivel central, cît și municipal nu mai au dreptul să candideze, dat fiind faptul la ce nivel de degradare și dezmăț s-a ajuns. Eu sînt o persoană nouă, nu am legături nici cu partidele de guvernare. Mesajul nostru se înscrie perfect în contextul democrației locale”, a precizat Ilian Cașu după ce a depus actele la Consiliul electoral de circumscripție.

Vicepreședintele „Partidului Nostru” a mai precizat că, dacă va ajunge în fruntea Primăriei, își va forma echipa în baza principiului meritocratic și profesionist. Acesta a reiterat în fața presei că nu intenționează să se retragă din cursă ulterior, în favoarea candidatului socialiștilor, Zinaida Greceanîi. „Este un zvon lansat de nu știu care politician”, a spus Cașu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?