Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

Nereguli pe strada pietonală din capitală (VIDEO)

27 apr. 2015,, 14:15   Societate
3801 3

Nereguli pe strada pietonală din capitală
Foto: facebook.com

Astăzi, în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor Primăriei Chișinău, primarul general al municipiului, Dorin Chirtoacă, a făcut referințe la starea actuală a primei străzi pietonale din capitală, menționînd că „90% e făcut”, dar a identificat și un șir de nereguli constatate la fața locului, informează NOI.md.

Astfel, s-a constatat că unele felinare au fost deteriorate în timpul lucrărilor pe șantier, cîțiva piloni mici au fost distruși, dar și alte nereguli. În acest context au fost trasate și unele sarcini, printre care: plantarea încă a cîtorva arbori pe alei; acoperirea șantierului; mărirea dimensiunilor obstacolelor pentru a împiedica accesul transportului pe stradă; suplinirea numărului pilonilor distruși; demontarea liniilor de troleibuz; amplasarea unei bariere de acces și repavarea unor locuri care au fost deteriorate; pavarea accesului către clădirea Direcției generale economie, reforme și relații patrimoniale cu pavele similare celor din preajmă.

„Aceasta este minimul ce trebuie rezolvat. Nu este totul gata. Acolo se poate perfecționa la nesfîrșit ca să fie bine”, a concis Dorin Chirtoacă, precizînd că urmează totuși să se întîlnească cu reprezentanții tuturor serviciilor responsabile de construcția străzii pentru a rezolva problemele ce au mai rămas.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?