X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Nalgesin – soluţia rapidă în caz de durere ©

23 apr. 2015,, 13:10   Societate
26461 1


O durere se defineşte după locul ei – durere de cap, de dinţi, musculară, articulară, menstruală etc. După intensitatea ei, durerea poate fiuşoară, medie sau severă. Mai ştim despre durere acută, care se manifestă pe un termen scurt. Ea este asociată cu creşterea tranzitorie a frecvenţei cardiace, a tensiunii arteriale, al nivelului unor hormoni (cortizol, catecolamine) şi a frecvenţei respiraţiei. O durere cronică este de obicei asociată unei boli cronice.

Durerea de cap:

Este una din principalele noastre stări de disconfort, cefaleea fiind o acuză foarte frecventă. Experţii au constatat că 85% din populaţia de pe glob suferă de asemenea dureri, 8-10% suferind de dureri cronice de cap (mai mult de 15 zile pe lună). La fel datele statistice spun că migrena este mai frecventă decât astmul bronşic, artrita sau diabetul zaharat.Deseori aceste două noţiuni – cefaleea şi migrena,sunt considerate sinonime. De fapt, nu este chiar aşa. Migrena este cea mai agresivă formă de cefalee primară, asociată obligator cu unul din următoarele simptome: greaţă, vomă, fotofobie (frică de lumină), fonofobie (frică de zgomot). De asemenea, durerea are următoarele caractere: e unilaterală, pulsatilă, severă şi se agravează la efort fizic. Prevalenţa migrenei înRepublica Moldova este de 20%, fiind pe locul 3 după Elveţia şi Turcia – o cifră impunătoare. Astfel, putem spune cu desăvârşire că această maladie scade calitatea vieţii.

De ce ar trebui să alegem Nalgesin?

• Are un debut rapid: efectul se instalează în 15-30 de minute. Graţie formulei sale inovatoare, pastila se dizolvă şi se absoarbe rapid din tractul digestiv.
• Are un efect de lungă durată – până la 12 ore –, comod în administrare. Perioada de înjumătăţire este de 12-15 ore, de aceea durata de acţiune a Nalgesinului este semnificativ mai mare faţă de alte antiinflamatoare.
• Nalgesin are efect triplu – analgezic, antiinflamator, antipiretic.
• Nalgesin este inofensiv – poate fi administrat până la 14 zile

Cine poate să administreze Nalgesin?

Maturii şi copiii cu vârsta mai mare de 12 ani Se admite, însă, administrarea Nalgesin-ului şi copiilor care au peste 27 de kg masă corporală (10 mg/ kcorp/zi)

Indicaţii:

• Cefalee, migrene
• Dureri menstruale
• Dureri de dinţi
• Dureri musculare, articulare
• Infecţii respiratorii – ca tratament adjuvant – antiinflamator, analgezic, antipiretic.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?