X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Ce de făcut cu dolarii și euro după aprecierea rublei

10 apr. 2015,, 11:05   Externe
4069 0

Foto: sprotyv.info

Scăderea prețului petrolului Brent sub nivelul de 3000 de ruble pentru un baril, înregistrată joi, ar putea fi un semnal de cotitură pe piață, cînd se merită procurarea valutei străine, susțin analiștii.

Deținătorilor de valută străină li se recomandă să nu o vîndă, încercînd să cîștige de pe urma fluctuațiilor cursului, deoarece plafonul minim este probabil aproape. Cei care nu au căzut pradă panicii generale la începutul anului, ci a rezistat ispitelor, au obținut în calitate de bonus deprecierea bruscă a dolarului și monedei euro și acum pot examina binemeritat piața sau chiar să procure valuta cu rublele salvate, recomandă analiștii în cadrul unui interviu oferit RIA Novosti.

Scăderea prețului petrolului Brent sub nivelul de 3000 de ruble pentru un baril, înregistrată joi, ar putea servi drept semnal de cotitură pe piață, cînd se merită să se procure valuta străină cu rublele libere, relatează analiștii.

Joi la Bursa moscovită s-a înregistrat o scădere a cursului dolarului, care și-a atins maximul la finele lunii ianuarie, deja cu 20 de ruble – pînă la 51,81 ruble, iar a monedei euro – cu peste 25 de ruble, pînă la 55,84 ruble.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?