Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Președintele CNM: „Am transformat rîurile RM în canale de canalizare” (VIDEO)

10 apr. 2015,, 11:00   Societate
4052 0

Președintele CNM: „Am transformat rîurile RM în canale de canalizare” (VIDEO)
Foto : noi.md

În data de 9 aprilie, Centrul Național de Mediu (CNM) a continuat campania de salubrizare a malurilor rîului Bîc, alături de studenții de la Universitatea Agrară, Colegiul Ecologic și Compania „GasNatural Fenosa”.

„Sîntem circa 100 de persoane astăzi și continuăm campania de salubrizare începută în 4 aprilie. De fapt, continuăm campania începută de Primărie, dar putem spune, în același timp, că este o premieră pentru municipiul Chișinău, atunci cînd o mulțime de persoane și oficialități de stat, companii private se alătură campaniei de salubrizare, nu doar studenții și elevii”, a declarat președintele CNM, Ina Coșeru.

Participanții campaniei susțin că se așteptau la mizerie, dar nu au crezut că va fi chiar atît de rău. Aceștia spun că indiferența oamenilor este de vină, și anume acest lucru duce la distrugerea mediului. Tot ei afirmă că educația ecologică trebuie să înceapă de acasă, să urmeze la grădiniță, școală și doar așa vom reuși să avem un mediu curat.

„Am transformat toate rîurile din Republica Moldova, inclusiv, rîul Bîc, în canale de canalizare! E timpul să ne schimbăm atitudinea, deoarece vorbim despre o poluare puternică și care ne afectează sănătatea noastră”, a conchis Ina Coșeru.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?