X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

CCA va stabili noi reguli pentru publicitatea electorala în mass-media

9 apr. 2015,, 17:30   Societate
3679 0
Foto: noi.md
Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a aprobat, joi, concepţia privind reflectarea campaniei electorale la alegerile locale generale din 14 iunie anul curent.

Potrivit agenţiei "INFOTAG", preşedintele CCA, Dinu Ciocan, a spus că la baza elaborării concepţiei de reflectare a campaniilor electorale s-au luat în considerare anii 2011 şi 2014.

Membra CCA, Mariana Onceanu-Hadîrca, a propus stabilirea unui preţ minim la publicitatea electorală pentru radiodifuzori. Nicolai Damaschin a sprijinit propunerea colegei, considerînd că este necesar de a grada preţul la publicitate pentru radiodifuzorii naţionali, regionali şi cei locali.

"A cere pentru un minut de publicitate electorală 5 mii de USD, cum a făcut în alegerile precedente unul din posturile TV este incorect. Nu toţi candidaţii dispun de aşa posibilităţi financiare. Eu propun un preţ minim, dar în dependenţă de aria de acoperire. Propun şi amenzile să fie diferite, dacă un radiodifuzor a depăşit timpul oferit pentru publicitate cu jumătate de minută, iar altul – cu ore", a spus ea.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?