X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Ghimpu mizează pe rezultate mai bune la alegerile locale

6 apr. 2015,, 10:48   Politică
4717 17

Ghimpu mizează pe rezultate mai bune la alegerile locale
Foto : ipn.md

Membrii Consiliului Republican al Partidului Liberal s-au reunit pe 5 aprilie în ședință pentru a examina participarea formațiunii la alegerile locale. În cadrul evenimentului, liderul liberalilor, Mihai Ghimpu, a confirmat că Dorin Chirtoacă va fi candidatul PL la funcția de primar al capitalei, informează NOI.md.

Potrivit lui Ghimpu, doar prin menținerea actualului edil în fruntea Primăriei Chișinău poate fi salvat cursul european. „Avem datoria să salvăm și de această dată cursul european. Prin menținerea lui Dorin Chirtoacă în postul de primar general al municipiului Chișinău, vom salva democrația. Noi am pornit schimbarea în 2005-2007, noi sîntem cei mai consecvenți în valorile pe care le promovăm”, a menționat Ghimpu.

Totodată, politicianul i-a îndemnat pe reprezentanții organizațiilor teritoriale ale PL să dea dovadă de seriozitate și profesionalism, în vederea obținerii unui scor electoral mai bun față de alegerile parlamentare.

„Noi avem posibilitatea să obținem rezultate mult mai bune decît cele din 30 noiembrie 2014. Depinde de cum vom lucra, de lista de candidați la funcțiile de primari și consilieri, de activitatea organizaţiilor teritoriale, de activitatea fiecărui membru. Eu sper că alegătorii au înțeles că doar cu PL putem ajunge în UE, că noi nu le-am furat ca alte partide nici sufletul și nici banul”, a punctat Mihai Ghimpu.

Precizăm că alegerile locale generale urmează să aibă loc pe 14 iunie curent. Data scrutinului a fost stabilită recent de Parlament. Candidații la alegeri vor fi începe a fi înregistrați la finele lunii aprilie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?