Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

DAAC SYSTEM, împreună cu partenerii săi, vin cu noi inovații pe piață (VIDEO)

3 apr. 2015,, 18:00   Business
5417 1
DAAC SYSTEM со своими партнерами предлагают инновации на рынке (ВИДЕО)
Foto: noi.md
În cadrul unei conferințe intitulate „Soluții pentru businessul viitorului: viitorul începe astăzi”, compania DAAC System Integrator, împreună cu partenerii săi de la DELL, APC și OKI, au venit cu noi propuneri tehnologice pentru clienții lor.

„Este un eveniment foarte important pentru compania noastră, pentru clienții și partenerii noștri, cărora le vorbim despre noile tehnologii ce le aducem pe piață. La conferință sînt prezenți reprezentații companiei DELL, cu care colaborăm deja de 20 de ani – tot atîția ani va împlini și compania noastră anul acesta. La fel, sînt reprezentanții companiei APC – producătoare de energie electrică solară, de asemenea, îi avem prezenți pe partenerii de la OKI. I-am invitat la acest eveniment important atît pentru noi și piața noastră de desfacere, cît și pentru clienții din diferite sfere de dezvoltare: reprezentanți ai băncilor comerciale, BNM, organizații comerciale, operatorii telefoniei din Republica Moldova. Chiar dacă este criză, ne străduim să aducem lumii noutăți din domeniul IT, tehnologiei, ne străduim să-i informăm și să facem noi proiecte împreună cu ei”, a declarat directorul comercial al DAAC System Integrator, Vitalie Solomaha.

Pe durata întregii conferințe, partenerii DAAC System Integrator și-au prezentat tehnologiile de ultimă generație. Partenerii de la DELL și-au informat clienții despre noile realizări în producerea serverelor, a sistemului de păstrare a datelor și alte tehnici inovaționale. Cei de la APC au adus în fața participanților la eveniment noi metode de obținere a electricității solare, produse de protecție a alimentării cu energie și sisteme de sursă de alimentare neîntreruptibilă trifazate (UPS). Reprezentanții OKI au fost cei care au vorbit despre imprimantele monocromatice, color, mate, atît pentru imprimarea în oficii, cît și pentru domenii specializate destul de restrînse precum imprimarea operativă, imprimarea pentru tipografii, dar și pentru cele ce urmează să fie folosite în medicină.

„Cei mai mulți dintre partenerii noștri ne vorbesc cum, datorită tehnologiilor lor, clienții pot să-și dezvolte infrastructura, să economisească banii, cheltuielile, ceea ce este foarte actual în anul curent, în timpul crizei”, a menționat Vitalie Solomaha.

Pe lîngă programul informativ de care au avut parte cei prezenți la conferință, aceștia s-au bucurat și de un program cultural în stil medieval. În cadrul acestuia, au avut loc înscenări ale bătăliilor medievale, defilări de modă. Participanții au avut posibilitatea să împuște din arc, să asculte muzică de calitate și să-și împărtășească opiniile și cunoștințele acumulate pe parcursul zilei împrejurul rugului organizat de compania gazdă.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?