Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4043

Iurie Leancă nu va candida la funcția de primar al capitalei

27 mar. 2015,, 14:55   Politică
4040 10

Iurie Leancă nu va candida la funcția de primar al capitalei
Foto : susanin.udm.ru

Fostul premier Iurie Leancă susține că e puțin probabil că va candida la funcția de primar al capitalei la alegerile locale din acest an. Politicianul a sugerat în cadrul unei emisiuni la N4 că Partidul Popular European din Moldova va avea cu siguranță un candidat cu șanse mai bune decît oponenții politici, informează NOI.md.

„Bineînțeles că vom participa la alegerile locale. Vom avea un candidat și sînt foarte puține șanse că acel candidat voi fi eu. N-am fost foarte categoric să spun că sub nicio formă nu voi participa, dar eu văd situația altfel. Vom avea un candidat bun, cu șanse mai bune decît alții. Ne gîndim cine ar putea să reprezinte cel mai bine partidul nostru în localitatea cu cea mai mare miză – Chișinăul” , a menționat Leancă.

Totodată, politicianul a subliniat că partidul său nu se teme de concurență și e dispus să lupte onest pentru fotoliul de primar. „În perioada consultărilor politice am avut mai multe discuții cu domnul Chirtoacă. Mi-a părut rău că nu am comunicat mai mult în timpul mandatului meu, asta poate ar fi grăbit soluționarea unor probleme ale urbei. Cert e că domnul Chirtoacă are nevoie de o competiție, de un concurent serios, care, dacă e mai bun decît dînsul, să-l bată!”, a spus Leancă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?