Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Ghimpu: Săptămîna aceasta nu vom avea ședința Parlamentului

11 mar. 2015,, 11:15   Politică
3764 3

Ghimpu: Săptămîna aceasta nu vom avea ședința Parlamentului
Foto: moldova24.net

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susține că Biroul Permanent al Parlamentului încă nu s-a întrunit în ședință pentru a stabili agenda parlamentară pentru această stăpămînă. Potrivit lui, conducerea Legislativului nu intenționează să convoace nicio ședință în plen, în această săptămînă, informează NOI.md.

Politicianul a declarat că există o serie de probleme care nu așteaptă amînare, inclusiv proiectul privind reforma administrativ-teritorială. Mihai Ghimpu s-a referit și la necesitatea demarării discuțiilor pe marginea mecanismului de alegere a șefului statului, pentru a evita o eventuală criză politică în 2016.

„Ați auzit că noi săptămîna asta nu vom avea ședință în plen, nici ședința biroului. Nici mîine, nici joi, nici vineri. Dacă făceam parte din actul guvernării, mai făceam ceva. Dar așa ce, să convoc eu Parlamentul? PL este în opoziție față de actuala putere, și nu față de cursul european”, a spus indignat Ghimpu în cadrul unei emisiuni la TV7.

Reprezentanții Parlamentului nu au fost de găsit pentru a confirma sau infirma această informație. Precizăm că ședințele în plen ale Legislativului au loc în zilele de joi și vineri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?