X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Rețelele electrice nu permit lărgirea bulevardului Ștefan cel Mare și Sfînt

10 mar. 2015,, 16:00   Societate
4303 0

Foto: noi.md

Primarul general al capitalei insistă pe lărgirea unei părți a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfînt, și anume a segmentului dintre Universitatea de Medicină și pînă la Universitatea „Ion Creangă”.

„În mod normal, trebuie să existe trei benzi într-o direcție și trei benzi în alta. 97 la sută din bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt conține trei și trei benzi, numai această porțiune – de la Universitatea de Medicină pînă la Universitatea Pedagogică – conține trei benzi într-o direcție și două benzi în alta, nemaivorbind de mașinile parcate”, a specificat Dorin Chirtoacă.

În cadrul ședinței săptămînale a Primăriei, reprezentanții Institutului Municipal de Proiectări „Chișinău-Proiect” au declarat că „în urma examinării acestei porțiuni de stradă, s-a constat că lărgirea nu este posibilă, deoarece este necesar să se efectueze multe lucrări de transferare a rețelelor electrice”.

Edilul a refuzat să accepte argumentele: „Este întrucîtva lipsit de logică!”. Chirtoacă a dat indicații să se stabilească rețelele ce trebuie strămutate, astfel încît să se lărgească puțin de partea stîngă și puțin pe partea dreaptă a bulevardului, pentru a avea capacitatea de a trasa trei benzi de circulație pe fiecare parte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?