X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

Munteanu: Viziunea PCRM nu este lege pentru plenul Parlamentului

5 mar. 2015,, 11:33   Politică
4889 3

Munteanu: Viziunea PCRM nu este lege pentru plenul Parlamentului
Foto: pl.md

Vicepreședintele fracțiunii PL, Valeriu Munteanu, s-a arătat nemulțumit de faptul că un proiect de lege a fost exclus de pe ordinea de zi a ședinței de astăzi, la propunerea comuniștilor. Deputatul a acuzat conducerea Parlamentului de faptul că nu respectă procedurile și face jocuri de culise, notează NOI.md.

Reacția a venit după ce deputatul comunist Oleg Reidman a propus ca proiectul privind numirea în funcție a avocatului poporului să fie transferat pentru o altă zi.

„Subiectul privind numirea avocatului poporului și a avocatului pentru protecția drepturilor copilului este unul extrem de important. Viziunea PCRM nu este lege pentru plen. Trucurile pe care le faceți în culise nu trebuie să afecteze procesul de adoptarea a legilor. Scoatere din ordinea de azi a anumitor proiecte de lege se face prin vot”, a spus Munteanu.

În replică, spicherul Andrian Candu a menționat că proiectul nu a fost scos de pe ordinea de zi, dar transferat pentru săptămîna viitoare. Decizia de transferare a proiectului a fost susținută de majoritatea deputaților.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?