X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

La Bucureşti are loc ședinţa Comisiei interguvernamentale moldo-române pentru integrare europeană

4 mar. 2015,, 12:45   Politică
3250 1
Заседание молдо-румынской комиссии по евроинтеграции проходит в Бухаресте
Foto: publika.md
Prima din anul curent şedinţă a comisiei interguvernamentale moldo-române pentru integrare europeană are loc astăzi, 4 martie, la Bucureşti. Şedinţa a fost deschisă de vicepremierul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, şi omologul său român, Bogdan Aurescu.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la Ministerul de Externe, în cadrul vizitei la Bucureşti, şefa diplomaţiei moldoveneşti are planificate întrevederi cu preşedintele României, Klaus Iohannis, şi prim-ministrul Victor Ponta.

Principalele subiecte ce urmează a fi abordate în cadrul vizitei sînt coordonarea acţiunilor de pe agenda europeană, printre care Consiliul de asociere RM-UE şi cea de-a X-a Reuniune a Grupului pentru Acţiunea Europeană a Republicii Moldova (GAERM), care vor avea loc în această lună la Bruxelles.

De asemenea, părţile vor examina posibilităţile activizării sprijinului României pentru parcursul european al Moldovei şi consolidarea schimburilor comercial-economice bilaterale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?