Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Mazda prezintă la Geneva întreaga generaţie nouă de automobile

4 mar. 2015,, 11:57   Ştiri Auto
4050 1
Foto: noi.md
Mazda prezintă pentru prima dată întreaga gamă de modele de generaţie nouă, la cea de-a 85-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva, care a debutat astăzi cu prima dintre cele două zile de presă.

Vedeta standului este noua Mazda CX-3, care îşi face debutul european. După premiera mondială de la Salonul Auto de la Los Angeles, primul SUV mic Mazda cu design KODO - Soul of Motion a fostnumit “un motiv pentru a fi entuziasmat” şi “posibil, cel mai distractiv model din clasa sa”. CX-3 îmbină manevrabilitatea sportivă tipică Mazda, cu un echilibru fără compromis între performanţă şi economie de combustibil (începând de la doar 4l/100 km* şi emisii de CO2 de 105g/km). Există,de asemenea, şi multe variante de echipare, cu tracţiune faţă sau integrală, motorizare pe benzină sau diesel, tehnologie de conectivitate şi o gamă largă de sisteme de siguranţă activă.
Noua Mazda MX-5 împarte poziţia centrală la Geneva cu CX-3 şi poartă legendarul roadster către cea de-a patra generaţie. Modelul de referinţă Mazda va fi disponibil cu unul din cele două motoare pe benzină SKYACTIV-G care vor livra pânăl a 118kW/160CP. De asemenea, va fi echipat cu i-stop şi i-ELOOP, sistemele avansate Mazda de start-stop la staţionare şi de frânare regenerativă.
Pe scenă se află şi Mazda CX-5 şi Mazda6 2015, cele mai noi versiuni ale primelor modele din generaţia actuală Mazda. Între timp, de la lansarea recentă, noua Mazda2 a adăugat mai multe premii în portofoliul de trofee Mazda. Toate se alătură Mazda3, acum "cel mai vechi" model de pe scenă, la doar 18 luni după ce a fost prezentată–rezultatul unei adevărate ofensive, cu cinci vehicule lansate în ultimele şase luni.

* Ciclu combinat pentru modelele cu tracțiune față cu SKYACTIV-D 1.5 diesel și transmisie manuală
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?