X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

CITROËN BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT: perfect pentru odihnă

26 feb. 2015,, 15:35   Ştiri Auto
4068 0

Фото: citroen


Noul CITROËN BERLINGO va fi prezentat publicului la 2 martie La Salonul auto de la Geneva. Cu puțin înainte de prezentarea modelului de serie, automobilul va putea fi văzut pe post de concept-car – CITROËN BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT. Acest concept funcțional cu elemente de SUV și accesorii speciale va deschide noi orizonturi amatorilor de sport și odihnă activă.

La Geneva, noul CITROËN BERLINGO va veni într-o concepție originală, care te provoacă la escaladarea celor mai complicate trasee. CITROËN MOUNTAIN VIBE CONCEPT, frumos și practic, întruchipează mijlocul ideal de locomoție pentru toți adepții odihnei active. Noul concept-car te cheamă să schimbi atmosfera, să părăsești zarva urbană și să te bucuri de libertate.
Designul îndrăzneț CITROËN BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT provoacă dorința de a escalada trasee neobișnuite. Unul dintre elementele designului grafic al caroseriei este un desen stilizat a la schema topografică a unei localități. Această soluție grafică originală, într-o nuanță de roz-aprins, subliniază individualitatea concept - carului, te cheamă să părăsești drumul bătut și să parcurgi trasee nemaivăzute anterior. Nișele speciale, care ascund farurile anticeață, sunt de un roz aprins – InfraPink - și armonizează perfect cu culoarea verde a caroseriei, formând un duet de culori fine, proaspete și optimiste în același timp
Exteriorul automobilului CITROËN BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT este completat de elemente protectoare ale roților și partea de jos a caroseriei. Pneurile sunt dotate cu lanțuri antiderapante, iar barele de pe acoperiș se evidențiază prin detaliile de un roz aprins. Această combinație îi dă mașinii au aer energic și modern, și vorbește despre utilizarea tehnologiilor înalte . Automobilul, dotat cu funcția Grip Control, poate escalada cu ușurință orice obstacol în munții elvețieni , fie și cu portbagajul plin în vederea odihnei montane: echipament pentru alpinism, snowboardsaurachete de zăpadă .

În salon, fotoliile sunt tapițate cu material gri, împodobit cu o cusătură de un roz InfraPink. Decorul interior este elegant și sobru în același timp. Petele de culoare ale preșurilor înviorează salonul CITROËN BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT și dau un plus de comoditate.

CITROËN BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT aduce o notă proaspătă pentru CITROËN BERLINGO, care va deveni un izvor de satisfacție și impresii de neuitat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?