Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cum să pregătești roll-uri în condiții casnice ©

25 feb. 2015,, 15:45   Societate
5338 1
Как приготовить роллы в домашних условиях
Foto: noi.md

Vă plac bucatele din bucătăria pan-asiatică, şi aţi dori să le pregătiţi de sine stătător acasă?

Chef Room anunţă despre realizarea unei serii de seminare privind prepararea felurilor de mâncare din bucătăria pan-asiatică cu degustare! În fiece zi de sâmbătă a lunii, bucătarul-şef Mihail Martov va dezvălui secretele maestriei arte culinare.

În această sâmbătă, pe 28 februarie, în bucătăria cu vedere la masă, bucătarul-şef Mihail Martov va arăta un master-class în prepararea delicateselor japoneze – sushi şi roll în condiţii casnice. va povesti despre cum să alegeţi şi să combinaţi corect ingredientele şi produsele, disponibile în oraş. Prin comunicare, d-voastră veţi cunoaşte toate etapele preparării profesionale şi oformării cu gust a mâncărurilor tradiţionale din bucătăria pan-asiatică.

La finisarea master-class-ului, fiecare participant va gusta din delicatesele realizate de sine stătător, şi se va răsfăţa cu pahar de vin japonez. Vizitaţi-ne şi invitaţi prietenii voştri!

Fiţi siguri – o să vă placă să gătiţi!

Înscrierea prealabilă e obligatorie. Numărul de locuri e limitat.

Vă aşteptăm în restaurantul Chef Room, str. Kiev 16/1.

Informaţii la telefonul de contact: 068 944 944

www.group-dor.com



Mihail Martov – bucătarul-şef al reţelei de restaurante Dor Group. Mihail s-a născut pe 28 octombrie 1984 în reg. Kostroma. Primele cunoştinţe şi aptitudini în arta culinară, Mihail le-a obţinut în restaurantul „Ermitajnâi” Sankt-Petersburg, fiind instruit de Constantin Bruk; mai apoi, a lucrat în restaurantul „Galereia” și în restaurant specializat în produse de peşte „Triton”. A învăţat la renumita Şcoală de Arte Culinare a lui Paul Bocuse (Lyon, Franţa), şi-a petrecut stagiile în cele mai bune restaurante din Italia, Monaco și Franţa.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?