X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Dorin Chirtoacă: Salutări de pe lumea cealaltă!

25 feb. 2015,, 16:15   Societate
12943 3
Foto: facebook.com
Dorin Chirtoacă din nou vine cu replici glumețe la criticile ce i se aduc. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul se adresează celor care l-au defăimat în discuțiile despre băncile instalate pe strada pietonală, care „seamănă a sicrie”.

„Salutări de pe lumea cealaltă! Deci îmi săpați groapa? Săpați sănătoși! Da’ aveți mare grijă să nu nimeriți voi acolo, cum ați nimerit de cîteva ori, inclusiv ultima dată. Deci soluția este clară: cînd lipsesc soluțiile și argumentele – „îngropăm” omul. Așa dar, niște „creștini”, au avut grijă să mă înmormînteze. Mi-au ales un loc, cum se spune, ca pentru primar, un loc de cinste, în centru, pe pietonală. Mulțumim, locul nu este rău! … Acolo se poate sta la o bere și pomeni primarul”, a scris Dorin Chirtoacă.

Tot în această postare, edilul salută, nu fără ironie, aprecierile negative referitoare la lucrările de amenajare a străzii pentru pietoni: „Cît ține de pietonală, mulțumim pentru denigrare. Dacă ne denigrați, înseamnă că e bine, înseamnă că vă deranjează că se face ceva pentru orașul nostru. Strada este practic gata. Cînd o să fie gata și amenajarea cu arbori, terase etc., noi o să anunțăm. Pînă atunci orice publicitate, de orice fel, este binevenită, cu cît mai multă, cu atît mai bine!”, a scris primarul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?