X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

ATENŢIE ŞOFERI: Trafic restricţionat pe aceste străzi din cauza vizitei preşedintelui României

24 feb. 2015,, 08:20   Societate
3555 1
Foto: eurointegration.com.ua
Preşedintele României, Klaus Iohannis, este aşteptat astăzi la Chişinău. Liderul de la Cotroceni vine în Moldova la invitaţia şefului statului, Nicolae Timofti. Aceasta este prima vizită oficială de la învestirea noului Guvern. În cele două zile cât se va afla în ţara noastră, şeful statului român se va întâlni cu mai mulţi oficiali moldoveni.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va veni la Chişinău în această după-amiază. El va fi întâmpinat cu onoruri militare de către Nicolae Timofti, la Reşedinţa de Stat. Ulterior, cei doi oficiali vor avea o discuţie tete-a-tete, iar rezultatele acesteia vor fi făcute publice în cadrul unei conferinţe de presă.

Apoi, Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu premierul Chiril Gaburici. Prima zi a vizitei se va încheia cu un dineu oferit de președintele Nicolae Timofti, în beciurile de la Cricova.

Miercuri, de dimineaţă, şeful statului vecin se va întâlni cu liderii fracţiunilor parlamentare ale PLDM, PDM şi PL, dar şi cu şeful Legislativului, Andrian Candu. La amiază, Klaus Iohannis va depune flori la statuia domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală şi va merge la Universitatea de Stat din Moldova. Acolo va ţine un discurs în faţa studenţilor.

Aproape de ora 13:00, avionul președintelui României va decola spre București. Precedenta vizită a lui Klaus Iohannis în ţara noastră a avut loc înainte de alegerile parlamentare din noiembrie.

Portivit Inspectoratului General de Patrulare, pe parcursul vizitei, traficul rutier va fi restricţionat pe Viaduct, străzile 31 August, între Lazo şi Bodoni; Ştefan cel Mare, între Bodoni şi Mihai Viteazul; Bucureşti, între Ciuflea şi Lazo.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?