Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Streleț: Se încearcă derularea unui serial melodramatic despre plecarea lui Leancă

20 feb. 2015,, 16:07   Politică
10608 9

Foto : obzor.md

Vicepreședintele PLDM Valeriu Streleț susține că Iurie Leancă nu are motive pentru a reproșa ceva conducerii partidului și pune acuzațiile aduse de acesta pe seama oboselii. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la N4, informează NOI.md.

Politicianul a ținut totuși să precizeze că retragerea lui Leancă din PLDM va constitui o pierdere pentru formațiune.

„Indiscutabil, va fi o pierdere, nu ne dorim ca dînsul să plece din partid, în ciuda faptului că s-au depus eforturi enorme pentru a derula un serial melodramatic despre plecarea lui Leancă din partid, încă din luna iunie, anul trecut. Toate aceste campanii mediatice bine dirijate le-am trecut cu bine”, a spus Streleț.

Potrivit liberal-democratului, declarațiile incisive din ultima perioadă ale fostului premier la adresa PLDM ar fi rezultatul unei stări proaste de spirit.

„Iurie Leancă nu are absolut niciun temei să reproșeze ceva PLDM-ului sau lui Vlad Filat. Notez o ușoară incoerență în acțiunile dumnealui, sper să fie doar un moment de oboseală. Admit că este o consecință a unui stres acumulat pe durata campaniei, a situației postelectorale. Ședința din 12 februarie a lăsat o amprentă puternică asupra stării lui de spirit. În asemenea situații este mai bine să iei o pauză”, a adăugat Streleț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?