Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Ghimpu și Filat despre declarațiile lui Șalaru

16 feb. 2015,, 13:18   Politică
11760 4

Ghimpu și Filat despre declarațiile lui Șalaru
Foto: curentul.md

Mihai Ghimpu a confirmat astăzi spusele prim-vicepreședintelui PL Anatol Șalaru, care a declarat recent că Vlad Filat i-ar fi îndemnat pe liberali să nu voteze guvernul Leancă 2. Liderul liberalilor a spus că îl crede pe colegul său de partid, informează NOI.md.

„În ziua aceea chiar am fost anunțat de domnul Șalaru, dar decizia noastră nu a fost luată în funcție de ce i-a spus domnul Filat domnului Șalaru. Eu confirm spusele domnului Șalaru. Adevărul întotdeauna este unul. Eu cred în ceea ce mi-a spus și mai am un coleg care mi-a spus același lucru”, a spus Ghimpu.

La rîndul său, președintele PLDM, Vlad Filat, le-a spus jurnaliștilor că "nu va comenta declarațiile unor mincinoși".

„Eu, din păcate, am avut situații în activitatea mea politică să întîlnesc și mincinoși, și insinuatori. Pentru mine la ora actuală este importat nu să comentez acești insinuatori, dar să fac tot posibilul ca țara să aibă guvern. Ce ține de polemici și tot felul de intrigi, cred că la ora actuală sînt foarte departe de interesul cetățenilor”, a menționat Filat.

Precizăm că schimbul de acuzații dintre Vlad Filat și Anatol Șalaru a început pe o rețea de socializare, după ce ultimul a declarat că Iurie Leancă a fost parte a unui spectacol pus la cale de liderul PLDM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?