Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ivanov: PCRM a dat dovadă de maturitate politică

12 feb. 2015,, 11:48   Politică
5428 1

Ivanov: PCRM a dat dovadă de maturitate politică
Foto: tribuna.md

Fracțiunea Partidului Comuniștilor constituie o opoziție constructivă în Parlament și este dispusă să participe la stabilizarea situației politice. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele acestei fracțiuni, Violeta Ivanov, cu prilejul deschiderii noii sesiuni parlamentare, informează NOI.md.

În cadrul discursului său, Violeta Ivanov a menționat că poftele politice și goana după funcții a unor forțe nu mai poate fi tolerată. Potrivit deputatei, pentru depășirea acestei situații e nevoie să voință politică.

„Astăzi avem o situaţie cînd populismul, intrigile şi interesele personale meschine ale unor politicieni prevalează asupra intereselor Republicii Moldova. Instituțiile statului trebuie să se mobilizeze, inclusiv ținînd cont de situația din țară. Cetățenii Republicii Moldova așteptau soluții cît mai viabile. Repet: în ziua de azi Moldova se confruntă cu o criză în toate sferele social-economice din țară. Se confruntă cu un șir de probleme, care, cu regret, devin tot mai grave”, a spus Ivanov.

Deputata comunistă a dat de înțeles că fracțiunea PCRM este dispusă să coopereze. „În astfel de împrejurări, noi, în calitate de opoziție constructivă, am mers la dialog. PCRM a demonstrat capacitatea și maturitatea de a schimba spre bine țara și de a debloca activitatea organului legislativ”, a concluzionat Ivanov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?