Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Aparate de joc, camuflate ca fiind destinate pentru curăţirea încălţămintei

10 feb. 2015,, 13:56   Societate
5492 1
Foto: aktualno.lv
Doi agenţi economici care gestionau câteva cafenele din sectorul Botanica al capitalei au nimerit în vizorul Poliţiei, după ce s-a constatat că ar fi admis încălcări grave de ordin economic în activitatea firmelor.

Investigaţiile demarate au scos la iveală schemele frauduloase de însuşire a mijloacelor financiare de la clienţi, privind amplasarea mai multor aparate de curăţire a încălţămintei, lângă cafenelele administrate. Astfel, poliţiştii au demascat faptul, pecum că aceste aparate erau destinate pentru jocuri de noroc şi nu pentru curăţirea încălţămintei.

Clienţii fideli procurau fisele de la barmenii cafenelelor, după care jucau la aceste aparate, sub pretextul că şi-ar curăţa încălţămintea. Participând la jocurile de noroc, câştigau monede speciale pe care le restituiau în schimbul sumelor de bani, activităţi contrar prevederilor legii în vigoare.

Totodată, pe rafturile cafenelei, poliţiştii au depistat produse alimentare cu termenii de valabilitate expirat, mijloace financiare care nu erau reflectate în evidenţă contabilă, 5 mii de fise pentru aparatele respective.

Potrivit calculelor efectuate preliminar, poliţiştii au stabilit că directorii s-ar fi eschivat de la plata anuală la bugetul local şi de stat, aducând prejudicii de aproximativ un milion de lei.

Acţiunile speciale de investigaţii continuă în vederea identificării tuturor complicilor în aceasta schemă ilegală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?