X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

MTID a negat informația privind încetarea zborurilor între Chișinău, București și Kiev

3 feb. 2015,, 12:30   Societate
5470 1
Foto: neurope.eu
Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor (MTID) a calificat drept eronată informația privind întreruperea legăturii aeriene între Chișinău și București, relatează NOI.md cu referire la un comunicat emis de MTID.

Instituția precizează că traficul aerian pe această destinație nu este perturbat, iar pasagerii vor beneficia de o legătură aeriană stabilă și fiabilă. Astfel, din Chișinău spre București vor fi efectuate în continuare 16 zboruri pe săptămînă – de la 2 pînă la 3 curse zilnice. Și pe destinația Chișinău-Kiev va fi asigurată legătura aeriană stabilă cu aeronavă de capacitate mare. Cursele sînt efectuate zilnic (de 7 ori pe săptămînă) de operatorul aerian din Ucraina în parteneriat cu compania aeriană din Moldova.

MTID a reamintit că Moldova a aderat la spațiul aerian comun al UE, în acest mod fiind create condiții pentru operarea de către companii a unui număr nelimitat de zboruri din sau spre Chișinău pe destinațiile europene, în funcție de existența cererii din partea călătorilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?