Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

„Gas Natural Fenosa” a explicat apariția unor sume mari în facturile pentru energia electrică

2 feb. 2015,, 12:00   Economie
8505 1

Foto: deschide.md

Administrația Companiei „Gas Natural Fenosa” SRL a explicat consumatorilor situația vizavi de recepționarea de către aceștia a facturilor cu sume mai înalte pentru energia consumată, relatează NOI.md. Compania a informat consumatorii că, în legătură cu declararea oficială a mai multor zile de odihnă în ianuarie 2015 în contextul sărbătorilor de iarnă, graficul de citire a indicaţiilor contoarelor pentru energia electrica consumată a suportat modificări.

Potrivit administrației, „acest fapt a condus în mod firesc la extinderea perioadei de calcul a facturilor. Ca rezultat, posibil aţi recepţionat o factură cu un consum relativ majorat”. După cum a specificat „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie”, aceste facturi nu sînt eronate, sugerîndu-le cetățenilor pentru clarificare să compare indicaţiile contorului din factură cu cele de pe contor.

Totuși, după cum menționează Compania, dacă consumatorii au întrebări legate de conţinutul lor, ei le pot adresa prin intermediului Oficiului telefonic de 24 de ore, formînd numărul 022-43-11-11.

Compania menționează că în luna februarie graficul de citire a indicaţiilor contoarelor pentru energia electrică va fi restabilit. Compania și-a cerut scuze pentru eventualele incomodităţi și le-a mulţumit consumatorilor pentru înţelegere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?