X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

„Prințul Cubanez” se lansează în cursa pentru Casa Albă

23 ian. 2015,, 20:00   Externe
2046 0

Foto: evz.ro

Senatorul republican de Florida, Marco Rubio, va intra foarte probabil în competiția pentru alegerile prezidențiale din 2016.

Acesta va face o serie de călătorii în câteva dintre statele în care alegerile din interiorul Partidului Republican se vor ține mai devreme pentru a lua pulsul alegătorilor, potrivit unei informații exclusive a ABC News.

Marco Rubio a convins-o pe Anna Rogers, directoarea financiară a grupului de donatori conservatori Crossroads, pentru a-l ajuta să strângă bani pentru candidatura la Casa Albă. Vineri și sâmbătă, el se va întâlni cu susținătorii săi din Miami pentru a discuta detalii despre campanie.

Rubio va face în următoarele săptămâni vizite și în California, Texas și Illinois pentru a aduna fonduri pentru campanie. În februarie, sunt programate vizite în Iowa, Nevada, Carolina de Sud și New Hapshire.

În ultimele săptămâni, senatorul de Florida a declarat că nu va accepta să fie exclus din cursă de alți candidați, inclusiv fostul guvernator de Florida Jeb Bush, cu care ar avea mulți donatori comuni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?